RoPress

Proiecte

Prima întâlnire managerială a proiectului CLUBUL TÂNĂRULUI EUROPEAN

Mar 10, 2014

Proiectul „Clubul tânărului european”, implementat de Asociația romano – catolicilor „Dumitru Mărtinaș”, a debutat la începutul lunii martie a acestui an și a desfășurat prima întâlnire de lucru a echipei manageriale împreună cu o parte dintre colaboratorii săi.


În cadrul acestei întâlniri s-a discutat atât programul de desfășurare a activităților proiectului cât și modul de implementare a acestora. Distribuirea sarcinilor către membrii echipei de proiect a reprezentat scopul întâlnirii. Astfel, modulul Cultură Europeană și cel de Cultură Civică vor fi primele activități educative ce vor fi implementate în cadrul proiectului de către Oana Elena Radu, respectiv Daniel Frâncu. Modulul Tehnologie și Informatică va fi susținut de Aurelia Bocancea, cel de Cultură Religioasă de Elisabeta Ungureanu, Limba Engleză de Antal, Artă fotografică de Petru Daniel Muraru și modului de Dezbatere și Argumentare sunt activitățile oferite grupului țintă a proiectului, reprezentat de tineri din satele Arini, Cleja, Faraoani și Vladnic.


Echipa managerială desfășoară activitățile organizatorice alături de cei patru asistenți din proiect, cel din Arini, Valentin Țicloș, cel din Vladnic, Antoneta Iacob, cel din Cleja, Vasilica Petronela Irimia și cel din Faraoani, Elena Durac. Aceștia sunt liantul dintre Asociația romano – catolicilor „Dumitru Mărtinaș” și grupul țintă din fiecare sat participant în proiect.


Invitatul special la această ședință de lucru a proiectului „Clubul tânărului European” a fost consilierul județean de Bacău, Gheorghe Bejan. Acesta a împărtășit echipei proiectlui din experiența sa și a ascultat discuția orarului proiectului pe care îl susține.


Acest proiect este implementat de către Asociația romano-catolicilor „Dumitru Mărtinaș” cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Bacău. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Consiliului Județean Bacău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrie un comentariu