RoPress

Politica

Sturzu (PSD): Nu există ca în 17 noiembrie Victor Ponta să nu fie președinte al României

Jul 13, 2014

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD) Mihai Sturzu, președinte al Tineretului Social Democrat (TSD), a declarat sâmbătă, la școala de vară a TSD din regiunea de Nord-Vest, că Victor Ponta va câștiga alegerile prezidențiale din această toamnă și că acesta este și obiectivul principal al organizației pe care o conduce.

"În toamnă, avem o singură opțiune: Victor Ponta să fie președinte. Nu avem niciun fel în care să putem să ratăm această țintă. Nu există ca în 17 noiembrie Victor Ponta să nu fie președinte. Felul în care acesta gestionează activitatea Guvernului, felul în care noi, alături de colegii noștri seniori, lucrăm, felul în care se mișcă lucrurile la noi în țară, inclusiv faptul că opoziția este complet dezbinată, că Traian Băsescu a luat-o razna complet, săracul, nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă (...), mie mi se pare că nu putem să greșim", a spus Sturzu.

Sturzu a dat asigurări "sută la sută" colegilor săi din TSD că din 1 august va începe campania pentru prezidențiale în interiorul partidului, candidatul fiind actualul premier, Victor Ponta.

La școala de vară a Tineretului Social-Democrat din regiunea de nord-vest, organizată sâmbătă la Valea Măriilor din județul Bistrița-Năsăud, au participat peste o sută de tineri din județele Bistrița-Năsăud, Cluj, Satu Mare, Maramureș și Sălaj, dar și președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce și Consiliul Județean, deputatul Daniel Suciu, primari PSD din județul gazdă.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu