RoPress

Politica

Voiculescu, la politie: A depus o plangere si vrea daune. Nou episod cu protestatarul care i-a aruncat bani

Jul 14, 2014

Dan Voiculescu s-a prezentat, luni, la IPJ Ilfov ca urmare a masurii de control judiciar impuse in dosarul in care este acuzat ca a santajat trei oameni de afaceri. La iesire el a fost luat la intrebari de protestatarul (foto dreapta) care, saptamana trecuta, i-a aruncat bani.

Ca si datile trecute, Dan Voiculescu nu a stat prea mult la politie, iar la final le-a dat declaratii jurnalistilor. El a spus ca are mai multe informatii de oferit, dar le "dozeaza" si le da "pe masura ce ele se petrec".

Astfel, Voiculescu a anuntat ca luni "s-a depus o plangere cu cerere de daune importante pentru domnul Capatana", ca urmare a declaratiilor facute de Marian Capatana, conform carora familia lui Bercea Mondial ar fi fost platita de Dan Voiculescu ca sa il infunde pe Mircea Basescu .

Intermediarul din dosarul Bercea-Basescu: E o facatura a lui Voiculescu!

"Noi nu mai permitem ca oamenii sa spuna ce vor ei fara sa raspunda pentru vorbele lor. L-am dat in judecata, am cerut o suma de bani, care se va indrepta spre cazuri sociale", a anuntat Voiculescu.

Pe de alta parte, intrebat de jurnalisti despre terenurile luate in arenda in judetele Calarasi si Giurgiu, Dan Voiculescu a dezmintit totul.

"Nu am niciun fel de teren in arenda. Si pentru acest caz va exista un proces impotriva celor care au facut defaimarea, de data asta pagubele sunt mult mai mari", a avertizat el.

La declaratiile facute de Dan Voiculescu a asistat si protestatarul care saptamana trecuta i-a aruncat bani in fata si a lansat diverse acuzatii la adresa lui.

De data aceasta, barbatul a venit pregatit cu o pancarta si cu un teanc de documente, adresandu-i numeroase intrebari lui Dan Voiculescu despre Crescent, ICE Dunarea, Vitrocim, Fouad Sambar si Mihai Lazar.

La unele dintre ele Dan Voiculescu a refuzat sa raspunda, spunand ca nu stie, dar a recunoscut ca Mihail Lazar este "un baiat de toata isprava", "e partenerul meu, are 12-14% din actiuni" si "a fost angajat la Victrocim, dupa care a devenit ofiter si salariat la ICE Dunarea, care era a Securitatii".

Dupa ce s-a prezentat zilnic timp de o saptamana la IPJ Ilfov, ca urmare a programului stabilit de politisti in cadrul controlului judiciar, Dan Voiculescu este acum obligat sa vina doar de doua ori pe saptamana, ca urmare a relaxarii programului impus de politisti.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu