RoPress

Politica

Ponta explică de ce s-a blocat când a auzit de MTO: „Limba engleză a domnului preşedinte mă induce mereu în eroare”

Jul 15, 2014

Ponta explică de ce s-a blocat când a auzit de MTO: „Limba engleză a domnului preşedinte mă induce mereu în eroare”În faţa ziariştilor care i-au semnalat că de Băsescu l-a băgat puţin “în ceaţă”, Ponta a a arătat astăzi, în replica, spre accentul preşedintelui atunci când vorbeşte în engleză. “Ştiam foarte bine care sunt obligaţiile asumate de România prin Tratatul pe care Băsescu l-a semnat, după părerea mea, împotriva intereselor României, însă limba engleză a domniei sale mă duce întotdeauna în confuzie, recunosc. Poate nu ştiu eu destul de bine engleză sau poate are dânsul un accent special”, a replicat Ponta, după festivitatea de absolvire şi înaintare în grad a promoţiei 2014 a Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”.

Prima probă, la Cotroceni: "Poftiţi?

Aşa cum se poate vedea în fragmentul din înregistrarea discuţiilor de la Cotroceni, făcută publică aseară de Preşedinţie, Băsescu nu vorbeşte în engleză, ci invocă doar termenul prescurtat, fără a-l explica.

Victor Ponta: O să lucrăm până în luna noiembrie, venim în faţa Parlamentului cu proiectul nde buget şi ne vom încadra în taote ţintele.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu