RoPress

Politica

Tensiuni în PNL: Crin Antonescu refuză să participe la o ședință a partidului pe tema candidatului la prezidențiale

Jul 20, 2014

Tensiuni în PNL: Crin Antonescu refuză să participe la o ședință a partidului pe tema candidatului la prezidențiale

Scandal în PNL odată cu numirea prezidenţiabilului. In această seară, ar fi trebuit să aibă loc o şedinţă pregătitoare pentru Delegaţia Permanentă de mâine, în cadrul căreia să fie puse pe masă sondajele pentru prezidenţiabilul PNL.

Crin Antonescu nu vrea însă să participe, iar unele surse dezvăluie că ar organiza o şedinţă separată. Conform sondajelor, preferat ar fi Klaus Iohannis, însă Antonescu are un as în mâneca: Teodor Atanasiu, care îi poate aduce voturile din Ardeal.

„Este vorba de o întâlnire a câțiva lideri ai PNL, la care să se prezinte rezultatul sondajului pe care l-a comandat conducerea în vederea evaluării șanselor la președinție. Dacă inițial vorbeam de o analiză soclogică mai amplă decât simpla fotografie de sondaj din acest moment, am discutat de niște formule, întrebări, a căzut acea ipoteză din lipsă de timp. Nu cred că mai trebuie să pierdem timp și bani. Putem să facem direct delegația permanentă și luând direct sondajul, să trecem la vot”, a declarat Crin Antonescu pentru B1 TV.

„Nu contest vreun sondaj. Mâine vor fi prezentate și delegația va da un vot. Nu am de ce să fac analiză pe sondaje”, a mai spus fostul președinte al PNL.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu