RoPress

Politica

PDL si PNL, in razboi cu Oprescu: Mascarada politica si sedinte convocate ilegal

Jul 30, 2014

Consilierii generali ai PDL si PNL de la Primaria Capitalei au anuntat ca nu vor participa, miercuri, la sedinta ordinara convocata de primarul Sorin Oprescu , reclamand abuzuri repetate ale acestuia.

Reprezentantii PDL si PNL sustin ca sedinta a fost convocata ilegal si au decis sa nu participe "in semn de protest fata de abuzurile repetate savarsite de primarul general".

"PDL si PNL ii cer lui Sorin Oprescu sa renunte la mascarada politica si sa respecte legea. PDL si PNL Bucuresti ii cer primarului general al Municipiului Bucuresti sa nu mai incalce legea si sa nu mai convoace, dupa bunul plac, doua sedinte ordinare ale Consiliului General in aceeasi luna, intrucat este contrar legii", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Primul demers comun al PDL-PNL: Plangere penala impotriva PSD

Se precizeaza faptul ca o sedinta ordinara a fost convocata pentru data de 23 iulie, aceasta desfasurandu-se "in conditii legale", dupa care Sorin Oprescu a incercat sa o revoce in aceeasi zi, convocand inca o sedinta pentru ziua de miercuri.

"Intrucat proiectele pe care Sorin Oprescu doreste sa le puna in discutie astazi au fost deja votate de majoritatea PNL-PDL in sedinta ordinara de saptamana trecuta, sedinta de astazi nu mai are obiect.

(...) Drept urmare, asistam doar la un exercitiu disperat de imagine al primarului Oprescu din dorinta de a se victimiza in fata opiniei publice. Problema reala a lui Sorin Oprescu este, de fapt, pierderea majoritatii in CGMB de catre PSD , majoritate care i-a sustinut toate tunurile din bani publici de pana acum", se mai arata in comunicat.

De asemenea, vicepresedintele PDL Bucuresti, Mihai Atanasoaei , a spus ca "bucurestenii au nevoie de proiecte serioase, utile si legale pe care noi sa le votam si nu de joaca de-a primaria generala pe care o face Sorin Oprescu".

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu