RoPress

Politica

Cine sunt candidatii anuntati pentru Palatul Cotroceni

Jul 30, 2014

Un alt candidat de pe partea dreapta a politicii romanesti este fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu , din partea Partidului Miscarea Populara , care este sustinut si de catre presedintele Traian Basescu. Diaconescu a fost desemnat candidat al PMP la inceputul lunii iunie.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat deschis sprijinul fata de fostul sau consilier, fost ministru al Justitiei si de Externe, precum si fost social-democrat. Pe 10 iulie, seful statului l-a nominalizat pe Cristian Diaconescu drept candidatul cu "CV-ul perfect pentru a fi presedinte".

De asemenea, Traian Basescu a acceptat luni sa semneze pe lista de sustinatori ai candidatului Fundatiei Miscarea Populara pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Candidatura lui Tariceanu

Fostul premier si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat si el candidatura la alegerile prezidentiale, la sfarsitul lunii iunie, urmand a reprezenta Partidul Liberal Reformator.

Tariceanu candideaza la alegerile prezidentiale

Potrivit unui anunt facut la sfarsitul saptamanii trecute, insa, se pare ca grupul de liberali din jurul presedintelui Senatului va prelua Partidul National al Mediului, caruia ii va fi schimbat numele in Partidul Liberal Reformator, la inceputul lunii august, astfel ca fostul premier va putea candida la prezidentiale.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu