RoPress

Politica

Dragnea, despre prezidentiale: In turul 2 va fi o confruntare intre Basescu si Ponta

Jul 31, 2014

Presedintele executiv al PSD , Liviu Dragnea , sustine ca turul 2 al alegerilor prezidentiale va reprezenta o confruntare intre liderul social-democrat Victor Ponta si presedintele Traian Basescu .

"De fapt, noi, in turul 2, daca vorbim direct de turul 2, va fi o confruntare intre Victor Ponta si Traian Basescu. Traian Basescu nu mai candideaza in mod direct, dar candideaza prin epigonii, prin urmas.

Toti acesti candidati care si-au anuntat dorinta sau, ma rog, potentiali candidati - Cristian Diaconescu , Catalin Predoiu , Klaus Iohannis , am auzit ca si Monica Macovei - toti acesti oameni, ei se bazeaza, dincolo de altceva, pe nucleul dur de votanti ai lui Traian Basescu", a spus vicepremierul, intr-un interviu pentru DC News .

De asemenea, acesta a reamintit ca Traian Basescu "a spus clar si explicit ca el negociaza sustinerea pentru a primi functia de prim-ministru".

"E o constatare, nu vorbesc prostii. Eu cred ca turul 2 va fi o confruntare intre Victor Ponta - care reprezinta dorinta de a se schimba acest regim abuziv - si un om sustinut de Traian Basescu - nu stiu care va fi ala din turul 2, care ar putea sa dea nesansa romanilor ca Traian Basescu sa gestioneze sau sa isi perpetueze regimul inca cinci ani de zile, deci sa avem cel putin 15 ani de regim Traian Basescu, ceea ce eu cred ca ar fi grav", a mai afirmat Liviu Dragnea.

Ponta intra in cursa pentru Cotroceni: Aicea eu sa mor as vrea, aicea vreau eu sa traiesc!

Marti, la Consiliul National al PSD de la Craiova, in cadrul caruia Victor Ponta a cerut sustinerea partidului pentru candidatura la prezidentiale, Liviu Dragnea a spus despre acesta ca "va fi presedinte atunci cand se va numara ultimul buletin de vot ".

"Nu exista victorii usoare in alegerile prezidentiale, oricat de slabi ar fi contracandidatii", a afirmat atunci presedintele executiv al PSD.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu