RoPress

Politica

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, s-a întâlnit cu subsecretarul american al apărării pentru informații

Jul 31, 2014

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, l-a asigurat pe subsecretarul american al apărării pentru informații, dr. Michael G. Vickers, cu privire la menținerea poziției ferme a părții române în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor cu SUA în domeniul apărării, în cadrul Parteneriatului Strategic Intensificat pentru secolul XXI .

Cu acest prilej, ministrul Mircea Dușa a apreciat sprijinul acordat de către SUA pentru pregătirea personalului și dezvoltarea capabilităților, precum și pentru susținerea cu tehnică și asistență logistică a trupelor române desfășurate în Afganistan.

În cadrul convorbirilor, au fost subliniate relațiile excelente pe linia schimbului de informații, cei doi oficiali pronunțându-se pentru dezvoltarea cooperării bilaterale în acest domeniu.

Potrivit comunicatului MApN, ministrul român al apărării și subsecretarul american al apărării pentru informații au mai abordat aspecte privind viitoarea misiune a NATO în Afganistan, subliniind necesitatea continuării cooperării în acest teatru de operații și după anul 2014.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu