RoPress

Politica

PDL ere demisia ministrului "apa aduce noroc premierului si PSD": Expresia dezumanizarii Guvernului Ponta

Jul 31, 2014

Vicepresedintele PDL , Raluca Turcan , cere demisia ministrului delegat pentru Invatamant Superior, senatorul PSD Mihnea Costoiu, care a spus, miercuri, in contextul inundatiilor din Oltenia, ca "apa aduce noroc" si ca "va aduce noroc si premierului si PSD".

Raluca Turcan considera ca Mihnea Costoiu reprezinta "expresia dezumanizarii din Guvernul Ponta".

"Un senator de Gorj, ales de doar doua luni de zile, care poate spune ca tragedia unor oameni este de bun augur , reprezinta expresia clara a dezumanizarii.

Ministrul care trebuia sa aduca performanta in sistemul de invatamant superior, Mihnea Costoiu, este de un cinism fara precedent. Este de neimaginat ca un om sa declare ca apa la romani aduce noroc la un eveniment in contextul unui dezastru de asemenea proportii. Si cu toate acestea, in Romania lui Ponta, se intampla cu adevarat, cu un ministru", spune vicepresedintele PDL, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Aceasta a amintit de bilantul tragic al inundatiilor din sudul tarii, precum si de sutele de persoane evacuate, zecile de localitati care au fost afectate de ape si de drumurile nationale si judetene care au fost blocate.

"O astfel de drama nu poate fi privita doar din perspectiva electorala a d-lui Ponta. Premierul calca pe cadavre in drumul spre Cotroceni si se bizuie pe persoane dezumanizate.

Consider ca Mihnea Costoiu ar trebui sa plateasca aceasta declaratie halucinanta cu functia de ministru. El da o dovada clara de lipsa de educatie si empatie.

Acesta ar trebui sa ia drept exemplu cazul SIDA vs Cultura (al fostului ministru al Culturii Daniel Barbu - n.red.), sa-si ceara scuze celor cateva mii de sinistrati si sa-si lase demisia scrisa la poarta Palatului Victoria", a mai afirmat Raluca Turcan.

Ponta intra in cursa pentru Cotroceni: Aicea eu sa mor as vrea, aicea vreau eu sa traiesc!

Marti seara, cu ocazia anuntarii oficiale a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, Mihnea Costoiu a spus, la Craiova, ca "apa la romani aduce noroc" si astfel le va aduce noroc si PSD si prim-ministrului.

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu