RoPress

Politica

Klaus Iohannis vs Cătălin Predoiu. Prezidenţiabilul PDL: Voi lupta până în ultimul moment pentru acest mandat

Aug 7, 2014

Candidatul Alianţei Creştin Liberale la Cotroceni va fi desemnat luni, 11 august, în urma sondajelor comandate de PDL şi PNL, în care au fost măsuraţi Cătălin Predoiu şi Klaus Iohannis .

"Nu trag cu ochiul peste umărul celor care fac sondajele, că nu asta este ideea şi oricum în opinia mea e mai puţin relevant ce spun sondajele. Eu am încercat şi continui să duc la bun sfârşit un mandat primit din partea celor 140 de mii de colegi din PDL care m-au votat şi aşa cum am promis, voi lupta până în ultimul moment pentru acest mandat. Sper să nu se supere nimeni din această cauză, dar mi se pare absolut fair-play şi chiar obligatoriu faţă de încrederea şi votul colegilor din PDL. Voi continua să-mi prezint proiectele de prezidenţiabil până în momentul în care se va desemna candidatul Alianţei Creştin Liberale", a spus Cătălin Predoiu la RFI.

Prim-vicepreşedintele democrat-liberal a declarat că după desemnarea candidatului, PDL şi PNL vor lucra în echipă: "După aceea va fi vorba de o echipă, fără îndoială. Ceea ce este important este că această echipă PDL-PNL sau PNL-PDL va aduce la Cotroceni un prezidenţiabil. Că acela va fi domnul Iohannis sau că voi fi eu are, dacă vreţi, importanţă sub aspectul stilului de preşedinţie care va urma, dar proiectele, programele ţin de o acţiune politică în echipă. Astăzi nu mai poţi să câştigi, dacă nu joci în echipă".

 

sursa:www.diacaf.com

Scrie un comentariu