RoPress

Stiri recente

CLUBUL TÂNĂRULUI EUROPEAN: Limba Engleză pentru 160 de tineri băcăuani

Aug 17, 2014

        În cadrul proiectului CLUBUL TÂNĂRULUI EUROPEAN, cofinanțat de Consiliul Județean Bacău, Asociația Romano-Catolicilor „Dumitru Mărtinaș” Bacău a implementat în perioada iulie-august 2014, Modulul de formare Limba Engleză pentru 160 de tineri băcăuani, din patru sate romano catolice: Faraoani(com. Faraoani), Cleja(com. Cleja), Vladnic (com. Parincea) și Arini(com. Găiceana).

        Formatorul modulului, Ofelia Antal, a reușit în 52 de ore de curs să informeze și să dezvolte abilități de comunicare în limba engleză pentru tinerii romano-catolici din cele patru sate selectate în proiect. Cursul s-a desfășurat în cele patru sate amintite mai sus.

        Crearea unei atmosfere plăcute și relaxante de către formatorul modulului a determinat implicarea tinerilor în activități de lucru pe echipe, implicit comunicarea în limba engleză, folosind vocabularul limbii în mod activ.

        Cursul face parte dintr-o serie de șapte module de formare implementate în cadrul proiectului Clubul Tânărului European: Cultură Civică, Cultură Religioasă, Cultură Europeană, Tehnologie și Informatică, Artă Fotografică și, nu în ultimul, Dezbatere și Argumentare.

        Partenerii proiectului Clubul Tânărului European implementat în Bacău sunt Casa Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru” Bacău și Asociația Unlimited Connections Bacău.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Consiliului Județean Bacău.

sursa: www.ropress.eu

 

 

 

Scrie un comentariu