RoPress

Proiecte

1 iunie 2014 în satele romano-catolicilor din Județul Bacău

Jun 2, 2014

         În cadrul proiectului CLUBUL TÂNĂRULUI EUROPEAN, cofinanțat de Consiliul Județean Bacău, Asociația Romano-Catolicilor „Dumitru Mărtinaș” Bacău a premiat cu câte un tricou cei 160 de tineri beneficiari ai proiectului, pentru participarea lor la activitățile proiectului și la simularea unei campanii electorale organizate în cele patru sate romano catolice: Faraoani(com. Faraoani), Cleja(com. Cleja), Vladnic (com. Parincea) și Arini(com. Găiceana).

         Simularea de campanie electorală a fost organizată de echipa de implementare a proiectului: managerul Oana Elena Radu, asistentul managerului Aurelia Bocancea și cei patru asistenți de proiect: în satul Vladnic – Eugenia Iacob, în satul Arini – Valentin Țicloș, în satul Cleja – Vasilica Irimia și în satul Faraoani – Elena Durac. Pentru organizarea evenimentelor a contribuit și responsabilul cu probleme organizatorice: Petru Daniel Muraru.

         Cei 160 de tineri romano-catolici au realizat proiecte pe echipe de câte cinci persoane, reprezentând fiecare câte un partid politic. Liderii „partidelor politice” au „candidat” la un loc în consiliul local al comunei în care locuiesc. Fiecare echipă a realizat materiale promoționale cu numele partidului politic, sloganul ales, membrii echipei și funcțiile lor și nu în ultimul rând cu sigla.

         Alături de acest eveniment sunt implementate și șapte module de formare: Cultură Civică, Cultură Religioasă, Cultură Europeană, Tehnologie și Informatică, Limba Engleză, Artă Fotografică și Dezbatere și Argumentare.

         Partenerii proiectului Clubul Tânărului European implementat în Bacău sunt Casa Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru” Bacău, Asociația Unlimited Connections Bacău și instituțiile de învățământ gimnazial din cele patru sate băcăuane.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Consiliului Județean Bacău.

www.ropress.eu

 

 

 

Scrie un comentariu