RoPress

Stiri recente

Mesajul deputaților PNL Ciubotaru și Marcu destinat românilor din Timoc

Oct 18, 2013

Deputații PNL Lucian Ciubotaru și Viorica Marcu au participat la festivitatea de lansare a proiectului CASA DE CULTURĂ ROMÂNEASĂ ZAJECAR, din Valea Timocului, Serbia, în data de 17.10.2013.

 

 

 

 

 

 

Acestia au transmis salutări comunității românești din Valea Timocului și au exprimat sprijinul și bucuria de a fi alături de prima CASA DE  CULTURA ROMANEASCĂ din Serbia, ce oferă copiilor și tinerilor timoceni șansa de a-și dezvolta creativitatea și dezvolta competențe de comunicare și relații publice într-un mediu prietenos, prin metode noi de predare. 

Alături de aceștia a fost și Consulul General al României în Serbia, Iulian Nitu, care a sprijinit inițiativa Asociației Unlimited Connections din Bacau să implementeze acest proiect destinat comunității românești.

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Proiectul CASA DE CULTURĂ ROMÂNEASCĂ ZAJECAR se desfășoară de la începutul lunii septembrie și va continua până în luna decembrie 2013, cu sprijinul financiar al Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, sub atenția domnului ministru delagat pentru românii de pretutindeni Cristian David și a secretarului de stat Stejărel Olaru.

In materialul video se poate viziona mesajul celor trei persoane ce au crezut în ideea proiectului și au sprijinit implementarea acestuia.

 

Scrie un comentariu